Beach girls

heihei!

Var en kjempe fin dag igår så jeg og Ingrid dro på stranden for å bade og ta bilder siden det var nok en av de siste ordentlige sommerdagene vi får her oppe i nord i år. 
Hater at det snart er høst og skolestart siden jentegjengen min blir splittet på to forskjellige skoler og da får vi ikke sett værandre hver dag. Blir å savne å savne å se alle sammen på skolen ♥

 
   


                                                                   Sol og sommer= herlig ♥

Idag skal jeg rydde og vaske hele etasjen min siden imorgen får vi besøk av familien min fra USA. Gleder meg helt sykt til å se dem igjen, er maaange år siden sist!

Hva syns du om bildene? 

Take pictures and capture beauty

Hei!

Var på hytten i noen dager og tok mange fine bilder av den søte venninnen min Karoline. Fikk en ny linse i bursdagsgave som jeg ble helt forelsket i, bildene blir såå fine! 

Her er noen av bildene jeg tok av fine Karoline, jeg ble helt utrolig fornøyd♥


 

Hva syns du om bildene?

Tenn et lys og vis respekt                               "Om èn mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise"

Pene jenter er født med blomster i håret

Hei!

Var helt sykt fint vær ute idag, faktisk rundt 40 i sola, så Marthe og jeg syklet til en stor slette og tok bilder med et fint tre som sto der. Tror vi klarte å ta bilder i rundt 30 min før vi ble så varme at vi måtte bare sykle hjem igjen og hoppe i vannet, DIGG med sommer!♥


Marthe og meg :)

 Følte meg ikke så særlig fin siden jeg er så solbrent, så det ble ikke så mange bilder av meg i dag, mens Marthe derimot var så utrolig fin i den nye sommer kjolen hun fikk hos meg (!!!)♥

Er det skikkelig sommer hos deg nå?

super sommerdag + nytt i garderoben

Hei!

 

Var i byen idag med noen søter jenter fordi det var noe sommer fest greier på storsentert der skulle være moteshow og danse jentene fra kulturskolen skulle danse. 
Siden det var en så "stor" happening på sentret delte de ut gratis is og roser med et gavekort på, og jeg var en av de heldige som fikk et gavekort på skoringen på 300kr. Happiiii♥ 

 


Gjett om jeg ble glad!

 

Flinke dansere! 

 

 

Kule onkelen min som var på besøk! haha, han og pappa er så sykt lik!

 Kjøpte denne på cubus idag for 150kr . Ble helt forelsket i den, men ville ikke kjøpe den først siden jeg må spare penger til sommerferien, men klare ikke slutte å tenke på den, så den ble med meg hjem! Angrer ikke, den er så fiiiiin ♥

 

Gleder meg masse til i morgen fordi det er meldt hele 27 grader! Eneste kjipe er at jeg kanskje blir å komme opp i muntlig eksamen i morgen da. Håper jeg kommer opp i enten engelsk eller samfunsfag, kommer jeg opp i norsk dør jeg...Men vi krysser fingrene for at jeg kommer opp på fredag istedefor, så kan jeg sole meg i hele morgen!

 

Hva syns du om bildene? har du hatt muntlig eksamen?

svart & hvit

Hei!

Brukte noen av de samme bildene fra forrige innlegg, men gjorde dem i svart og hvit. Er helt forelsket i bildene jeg tok av Anneli, hun er bare så utrolig fotogoen at det skulle ikke vært mulig! Gleder meg sykt til neste shoot jeg skal ha med henne og da har jeg mest sansynlig kjøpt ny linse (♥) også! 

 

I morgen blir en sykt bra dag! skal først på skolen og bare rydde skapet og jobbe litt med et naturfag prosjekt som min kjære naturfag og mattelærer ville at vi absolutt skulle ha på slutten av året..Tusen takk for det♥
Tror også vi får karakter kortet, noe jeg har ganske så blandet følelser for. Føler at jeg gjorde det bra på de fleste, men det er som regel alltid sånn at jeg føler at det gikk bra, men så gidd det ræva, men vi får bare håpe på det beste! 

 

Men nå er det natt! 

 

Hva syns du om bildene?
 

With flowers in the hair


Anneli ♥

 

Hva syns du om bildene? Hvilket likte du best?

Bildedryss fra min 17. mai

Har hatt en super 17. mai feiring!

 

Dette må faktisk ha vært den mest rolige 17. mai feiringen jeg har hatt. Begynte dagen ganske sent. Skulle egentlig dra å se på barnetåget, men kom ikke lengre enn til Anja som bor to hus bortfor meg, haha. 
Så senere dro vi til byen og møtte resten av folkene før jeg måtte gå i tåg med kulturskolen. 
Resten av dagen var jeg med folkene på peppes for å spise pizza og is til dessert. Superkoselig!

 

Her er noen bilder fra dagen :

 


Kozemozeoverdoze!!!♥

 


Verdens beste venn ♥

 

Nå må jeg straks legge meg, må opp tidlig imorgen fordi jeg skal på skolen og jobbe med matte eksamens forberednings stoff! Guuud, jeg gruer meg til selve eksamen siden matte er mitt verste fag! 

 

Har du hatt en fin 17.mai? 

GJESTEINNLEGG!

Jajaja, nå er Ellen, Berntine og Marthe på butikken og kjøper noe jeg ikke vet hva er i mens jeg er @ Ellens place og bare kjeder meg. Søte jenta hadde glemt å logge av blogg.no så tenkte jeg kunne skrive ett lite, hemmelig gjesteinnlegg. Tihi.


Dette er meg, et stort bilde av meg. Har blogg også som jeg ikke har oppdatert på 3 dager. http://ingridhaagholt.blogg.no (omg, gratis reklame!)

Uansett, ville bare si at Ellen er en superduper person med herlig personlighet. Kan prate med den jenta om absolutt alt og hun vet hva hun skal si for å få en person til å føle seg bedre.


Se hvor nydelig hun er.

Hun er også en fantastisk fotograf og hun er kjempeflink når det gjelder sminke. For å si det sånn, hun er like kreativ som hun er en god venninne, og hun er en super venn jeg ikke kunne klart meg uten ♥

Liker absolutt alle bildene hun tar, hun er utrolig talentfull. Hun er også en super danser med nydelig sangstemme.

Du betyr masse for meg Ellen, du er fantastisk. Og bare sånn at du vet det, hvis du ikke vil ha dette innlegget på bloggen, så kan du bare slette det, vil bare at du skal vite hvor mye du betyr for meg snuppa.

 

Glad i deg søta, bare så du vet det.

 

HILSEN Ingrid Arntzen Hagholt

outfit idagGenser Bikbok Bukse Hm Skjerf B-young Smykke Glitter

Første outfit på bloggen, wee! Jeg får aldri nok lys inne til å ta fine bilder, så jeg bestemte meg for å gå ut å ta bilder før det ble mørkt. Dagen idag blir til lekser, rydding og en liten by tur med mamma. Koselig!

Hva syns du? ♥

long time no see

Hejhej bloggen long time no..write! Haha, fikk streng beskjed av Jeanette at idag måtte jeg blogge. Så dette er til deeeg Jeanette! neida (joda♥)

Kan begynne med at på mandag gjorde Marthe og jeg tidenes søteste gjerning. Vi baket en kake til søte Astrid som hadde bursdag på tirsdagen som var.

Sykt koselig! Blir så glad når jeg gjør noe som gjør andre glad. Kaken var sykt god! var litt spent på hvordan den ble å smake siden vi ikke akkurat er noen superkokker.

for noen uker siden var jeg og jentene på en liten fotoshoot og for litt siden fikk jeg bildene:Ble ganske fornøyd med bildene! Var vertfall en utrolig koselig dag med jentene. Hun som tok bildene har en blogg der hun legger ut endel bilder, besøk den på rhfo2.blogspot.com !

Hva syns du om bildene?

converse


day 11

Hva syns du?

memories will last foreverSånn som resten av blogg verden er jeg veldig opptatt av å ta bilder og ta vare på bildene. Så for litt siden kjøpte jeg en fem pakk med disse bilde holderne på kremmerhuset. Jeg syns de var helt utrolig søte og praktiske, eller vertfall mer praktisk enn å ta ut og inn bilder i en bilderamme :-)

Bildet er av Jeanette og meg i begynnelsen av 8ende. Savner den tiden da skole ikke var stress og alt var så nytt og spennende :-(

Flere som har sånne bilde holdere?

the city at night time


Day 6

day 4


day 4

godteri på g ja

Hei! Vi var ferdig på skolen idag klokken halv ti, så jeg og Anja bestemte oss for å dra ned på butikken for å kjøpe mat og godteri til i kveld/natt, fordi i dag skal vi faktisk sove på skolen! haha. Det er utrolig lenge siden vi har sovet på skolen..tror siste gang var på barne skolen i 6klasse? 
Noen tenker at det er skikkelig barnslig å sove på skolen, men jeg syns det er kjempe koselig. Vi har jo bare ett år igjen sammen, og hvor gøy er det ikke å kunne pryde facebook med masse trøtte morgen fjes? Mohaha...


Hahaha! vi møtte Maria på butikken fordi hun skulle også handle litt godteri :-)

Nå skal jeg rydde litt for i morgen blir det bursdagsfeiring :-D

Flere som skal eller har sove på skolen?

bursdags jente

Guess what? I'ts my birthdaaay! 

Digg med bursdag, men IKKE på søndager! Haha. Det var faktisk ingenting å gjøre, og siden jeg ikke skulle ha noe selskap i dag bestemte jeg meg for at jeg skulle få Anja med til byen for å "feire" litt på en kafe, meeeen det ble det jo ikke noe av, så vi var bare hjemme hos Anja og pratet. Det var egentlig ganske koselig, har aldri hatt en så rolig bursdag. 


Haha "yeah" for bursdag! Meeen, nå skal jeg se på sex and the city og drikke mer grønn-te♥ Mmmm

Snakkes!

                   Flere som har bursdag idag?

innkjøp fra idag

Hei! Var i byen idag med Berna. Hadde sagt til meg selv at jeg ikke skulle kjøpe noe bortsett fra en shorts og en is...men desverre er jeg altfor flink å overbevise meg selv at jeg VIRKELIG trengte disse:


Singlet Hm 49kr  Singlet Bikbok 49kr


Begge fra Bikbok 49kr


Kjole Bikbok 150kr  Nattkjole Hm 50kr

Heeeerlig med salg! Har faktisk ønsket meg den kjolen siden den kom til butikken, men jeg har liksom aldri syns at den var verdt 300kr, men nå som den var på halvpris måtte jeg jo kjøpe den..ikke sant?

NÅ skal jeg øve litt mer til norskprosjektet vi har i morgen. Gleder meg sykt til at det er over, ikke fordi vi har om noe vanskelig, men romantikken og Johan Sebastian Welhaven er ikke akkurat noe jeg er så interesser i for å si det sånn! Haha

Hva syns du om klærne? Har dere noen prosjekter igjen?

alltid koselig med overraskelse på skolen

Hei! I forrige uke fikk kontakt gruppen min beskjed om at neste mandag fikk vi ikke heimkunnskap fordi vi skulle få en overraskelse, og det var bare vår kontakt gruppe som fikk det!
Og overraskelsen vaaaar:


Lunch hos læreren som tilfeldigvis er naboen min! haha

Jeanette♥


Martiiiin :-D


Astrid, anonym og Maria :-D

Datteren til lærern min er sykt flink å synge og spille gitar, så hun underholdt oss etter vi hadde spist. Utrolig koselig dag! Og det beste av alt var at vi fikk gå en time tidligere, men siden nesten alle på kontakt gruppa mi har spansk fra 2 til 3, måtte de gå til skolen igjen! haha

Men nå skal jeg ut å leste i en skole bok som vi må lese i norsken :-)

                         Pleier dine lærere å gi dere sånne overraskelser?

nå blir det ikke flere byturer før til neste år

Hei!

Først: Er jeg den enste som ikke viste at det var fredag idag??? Jeg klarte faktisk å forsove meg og glemme at det var fredag. Så jeg stressa noe sykt med å finne klær, gymklær og lage frokost! Og gjett hva vi gjorde på skolen idag? Vi så på film og hadde en liten quiz på slutten (min gruppe vant! hihi).

Men uansett, jeg var i byen isted sammen med Berntine for å bytte noen saker jeg kjøpte på bikbok igår. køen var jo sikkert 10 meter i går, så jeg gadd ikke prøve. Da jeg kom på bikbok i dag hadde de jo selvfølgelig ikke størrelsen min i kjolen jeg skulle bytte! Karma<3


Føler meg så voksen når jeg kjøper salat! HahaFine Berntine♥
"pose,pose,pose...net dette blir for kleint! " haha


Sorry berntine, jeg bare måtte!

Blir å legge ut innkjøpene fra i går litt senere, nå må jeg rydde i klær..

Vi snakkes!

herlig frokost

Deilig å kunne våkne en halvtime seinere idag. Vi har matte-tentamen idag og da trenger jeg ikke å stresse med å lage skole mat, frokost og finne klær. Det liker vi!


Nam

Men nå må jeg dra på skolen!

Vi snakkes :)

Innkjøp 25 mai

Hei!
Etter treninga idag bestemte Jeanette og meg oss for å være litt igjen i byen for å se litt i butikker, noe som ikke er så lurt når du nettop har vært konfirmant...hehe..men fikk jo noe fine ting med meg hjem da!


Smykkestativ og arizona green tea fra Kremmerhuset


Øyenvippe farge, shampo, balsam og hårbøyle fra Lindex

Etter treninga sa pappa plutselig "skal ikke du sitte barnevakt?" så jeg måtte snu i døra og bare forte meg til de jeg skulle sitte barnevakt hos. Stress!

Nå skal jeg farge øyenvippene mine! blir å oppdatere om hvordan det gikk senere i kveld.

Har du noengang farget øyenvippene dine? isåfall hvordan gikk det?

Alexander McQueen

Hei!
Var på shopping tur i Oslo med mamma for en uke siden da jeg kom over dette skjerfet:                                                                        ♥♥♥

Jeg ble helt forelsket i det fra første stund jeg så det for det minnet meg litt om den nye kollekjonen Alexander McQueen har laget.. (eller medarbeiderene som lager klærne hannes nå)
Jeg kjøpte det på en indisk tøybutikk på grønland for bare 60 kroner! Skikkelig kupp spør du meg♥
Fint eller hva?

nybakt kamera mor<3


                                                      Bebien min♥Nikon D3000

Tror jeg aldri har smilt så mye som jeg gjorde da jeg gikk ut av butikken med bebien min! Har jo ventet i snart et år på å kjøpe et speilrefleks kamera, og nå har jeg et♥ HAPPY!

Har du et speilrefleks kamera? isåfall hvordan?

topshop gir meg vann i munnen                                                              Et ord-perfekt

Får helt vann i munnen av disse klærne! Har vært inne på topshop i over en time nå og føler meg helt blakk bare av å se på klærne. SYKT mye fint og ikke så altfor dyrt heller!
Falt spesielt for de to stoppene, shortsen og jumpsuiten på bildet :-)

Hva syns du om klærne? er du ofte på topshop?

også var man konfirmert

Jeg må ærlig si at jeg var litt nervøs for å konfirmere meg. Ikke det at kirken var noe skremmende...meeen det var selskapet etterpå. Selvfølgelig gikk det helt fint og jeg gråt bare en gang! stolt av meg selv♥
Bror hadde med seg speilrefleksen sin, så jeg måtte jo knipse 1 eller 500 bilder:

Måtte selvfølgelig ta bilder av verdens søteste søskenbarn, Hanne♥
♥♥


Bunaden heter kystdrakten :-)

Men nå skal jeg legge meg snart! En av mine allerbeste venner Berntine og tvillingbroren Martin har bursdag idag, så jeg må gå å kommentere litt på faceee :-D

Snakkes!

fresh start

Jeg oppdaterte aldri på den andre. Grunnen til det var at jeg ikke likte navnet, designet og ja..hele bloggen egentlig.
Jeg hadde heller ikke ordentlig kamera, så bilder ble det veldig lite av. Men nå har jeg en ny fresh blogg som jeg kan starte å blogge fra! YeyyJeg heter Ellen Therese, 16år, dans, mote og foto♥

arkiv

 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010

 • kategorier

 • 365 days
 • Blogg
 • DIY
 • hverdag
 • innkjøp
 • inspirasjon
 • outfit
 • pictures

 • lenker

 • Andrea Badendyck
 • Caroline Maria
 • cedricbr
 • Ida Wisth
 • Ingrrrid
 • kristine AM
 • Maddepaddee
 • Martine
 • mellaplace
 • mne
 • nettenestea • hits